Vanuit haar eigen ervaring als een persoon met een fysieke beperking hoopt ze hier haar steentje zo goed mogelijk te kunnen bijdragen. Priya is hier zelf heel enthousiast over: “Vanuit mijn studies politieke wetenschappen kreeg ik de kans om stage te lopen in mijn derde bachelor. Na wat twijfels over waar ik stage wilde lopen hakte ik uiteindelijk de knoop door na mijn ontmoeting met de N-VA op de jobbeurs die werd georganiseerd vanuit de KU Leuven”.

“Er werd me gevraagd of ik het zag zitten om mee in te staan voor het beleid betreffende personen met een beperking. Natuurlijk kon ik hier vanuit mijn eigen ervaring als persoon met een beperking geen nee op zeggen. Mijn motivatie kwam voornamelijk uit het feit dat ik van mening ben dat mensen met een beperking nog steeds ondervertegenwoordigd zijn in de belangrijke instituties van onze samenleving, zoals bijvoorbeeld in de politieke instituties. Ik wil dan ook een duidelijke stem geven aan de mensen met een beperking en hen vertegenwoordigen gedurende mijn stageperiode”, vertelt Priya.

 “Mijn stage zal voor mezelf veel duidelijkheid geven of ik een eventuele verdere carrière in de politiek zal overwegen. Ik ben de N-VA-fractie dan ook heel dankbaar om me deze kans te geven en ik hoop dat ik hun zo goed mogelijk kan ondersteunen gedurende mijn stageperiode”.

Heel veel succes Priya!