Nieuwsbrief oktober

Door Tine van der Vloet op 11 oktober 2019

Nu Jambon I een feit is en de parlementaire werkzaamheden hervat werden, is het hoog tijd om mijn nieuwsbrief van onder het stof te halen. Op 18 juni 2019 had ik de eer om voor de tweede keer de eed af te leggen als Vlaams volksvertegenwoordiger. Ik sta nog één keer stil bij 26 mei, de heuglijke verkiezingsdag waarop de kiezer me weer een blijk van vertrouwen gaf.

Met veel enthousiasme en dadendrang stap ik de nieuwe legislatuur in en dat doe ik niet alleen. Verderop maken jullie kennis met mijn nieuwe parlementair medewerker. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooi verhaal zullen schrijven. Op 17 oktober kan ik zelfs op extra hulp rekenen. Dan mag een leerling van het zesde middelbaar één dag lang achter de schermen proeven van het parlementair werk in het kader van YOUCA Action Day. En dat allemaal voor het goede doel!

Volgende week worden de commissies op gang getrapt en kan het echte werk dus beginnen. Ik mag de N-VA vertegenwoordigen in de commissies Welzijn en Economie, Werk & Sociale Economie. Ook Landbouw ga ik zo goed mogelijk proberen op te volgen. Ik kijk er echt naar uit om er weer in te vliegen, al heb ik natuurlijk niet stilgezeten tijdens de zomermaanden. Ik heb wel even de tijd genomen om de batterijen weer op te laden, maar er lag ook werk op de plank.

Lees er meer over in deze nieuwsbrief!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is