Nieuwsbrief november

Door Tine van der Vloet op 30 november 2017
nieuwsbrief 33 Tine van der Vloet

Deze maand stond in de commissie Welzijn vooral in het kader van de beleidsbrief en de begroting 2018. De besprekingen hiervan lopen nog, een volledig overzicht geef ik graag mee in de nieuwsbrief van december.

 

Uit parlementaire vragen leerde ik meer over de verdeling van het uitbreidingsbudget 2017 voor personen met een beperking. Zowel de verdeling per prioriteitengroep als per provincie kan je verder terugvinden.

 

Minder aangenaam nieuws verkreeg ik dan weer over de contracten die dienen afgesloten worden. Doordat een deel van de mensen pas in december zicht krijgt op hun finaal budget, is ook het afsluiten van een overeenkomst uitgesteld tot 31 maart 2018. Vanaf die datum dient iedereen een contract te af te sluiten en zal je ook eindelijk kunnen zien hoeveel je ingekochte zorg per dagdeel/uur/… kost.

 

Tussen het parlementair werk door was ik ook aanwezig op de boeiende studienamiddag ‘een onbezorgde oude dag’, over hoe we verder gaan met ons ouderenbeleid. Ook geïnteresseerd? De uitgebreide brochure kan je hier raadplegen. Mijn nieuwsbrief vind je dan weer via deze link.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is