nieuwsbrief januari

Door Tine van der Vloet op 11 februari 2019
Nieuwsbrief 43 Tine van der Vloet

Het jaar 2019 is gestart. Naar aanleiding van een persoonlijk verhaal kwam het debat over de wachtlijst en de investeringen om die weg te werken nieuw op gang. Na het debat in de plenaire vergadering schreef ik ook een column in Knack. Ik geef je de column in deze nieuwsbrief graag mee.

 

Naar de combinatie van pleegzorg met een Persoonlijk Assistentie Budget werd er eindelijk duidelijkheid geschapen. Ik vraag reeds sinds 2016 voor de mogelijke combinatie, nu werd duidelijk gemaakt dat het kan!

 

Verder kwam in de commissie het bespreekbaar maken van seksueel georiënteerd geweld bij vrouwen met een beperking aan bod. Hier pleitte ik voor een goede opleiding van de verzorgenden om dit bespreekbaar te maken, en ook voor een goede nazorg.

 

Zo gaan we stilletjes richting mei 2019 en nieuwe verkiezingen, waarbij ik een mooie 11e plaats op de lijst krijg. Wil je mij steunen om opnieuw de stem van de personen met een beperking te zijn in het parlement? Verder in deze nieuwsbrief kan je lezen hoe je me daarbij kan helpen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is